Samen naar morgen!

Geplaatst op: 
Maandag, 11 oktober, 2021 - 15:14

Op dinsdag 26 oktober 2021 om 13.30 precies vindt het virtueel ‘Patient Empowerment-symposium’ plaats.

 

Zorginstanties en zorgverleners zijn er voor de patiënt. De meeste patiënten zijn heel tevreden over het zorgaanbod maar een behoorlijk aantal patiënten is niet zo tevreden over de manier waarop zorgorganisaties met hen omgaan.
Tijdens het symposium gaat men op zoek naar wat deze negatieve beleving van de patiënt, veroorzaakt? Wat kunnen zorginstanties veranderen om deze beleving te verbeteren? Enkele van de vragen die zeker aan bod zullen komen.

 

Het symposium richt zich tot iedereen die met de zorg te maken heeft, dus zowel zorgvragers, zorgverstrekkers, zorgorganisaties, patiënten en anderen. Het belooft zeer boeiend te worden.

15 experts brengen live korte, to the point en relevante presentaties.

 

De RA Liga vzw heeft Dorien Segers afgevaardigd om live deel te nemen aan dit symposium. Zij wordt het gezicht van onze Patiëntenorganisatie.

Dorien Segers, jong, gedreven, reumapatiënt, is mede-oprichtster en de grote drijvende kracht van de werkgroep ‘Jong en Reuma’ en ook bestuurslid van de RA Liga vzw. Zij is de ideale persoon om het gezicht te zijn van de RA Liga vzw in het patiënt empowermentverhaal dat momenteel geschreven wordt.  

 

Als patiëntenvereniging die lid is van de vzw Patient Empowerment kunnen alle patiënten die bij onze vereniging zijn aangesloten gratis deelnemen aan het eerste Patient Empowerment-symposium ‘Samen de stap zetten naar morgen’.

Het volstaat om een mailtje te sturen naar info@raliga.be en wij zullen jullie de link bezorgen om gratis deel te nemen.

Meer info over het virtueel symposium, klik hier