Week van de vrijwilliger

Van 04 maart tot en met 12 maart is het Week van de Vrijwilliger, een week om te bedanken.
De Reumatoïde Artritis Liga vzw is enorm trots op al haar vrijwilligers en dankt graag ieder van hen voor hun enthousiasme en gedrevenheid, hun ideeën en uitwerking om samen de toekomstplannen van de RA Liga vzw waar te maken. De vele uren en werk die jullie aan onze vereniging besteden zijn goud waard!
HARTELIJK DANK AAN IEDEREEN!
De Reumatoïde Artritis Liga vzw dankt al haar vrijwilligers!

De Reumatoïde Artritis Liga vzw is een vlotte, dynamische en inspirerende vereniging die streeft om de levenskwaliteit van reumatoïde artritispatiënten te verbeteren.  Wil jij met ons meewerken? Elke helpende hand is welkom! Doe mee met ons. Momenteel loopt een vacature voor administratief medewerker. Iets voor jou? Stuur jouw mail naar info@raliga.be of bel Jeannine 0475 96 62 31.
Ook al wordt het werk volledig door onze vrijwilligers gedragen, zonder steun kunnen wij de doelstellingen van onze vereniging niet realiseren.
WORD NU LID VAN DE RA LIGA VZWHoe lid worden - giften - sponsoring

Week van de vrijwilliger. Deel dit artikel met je vrienden op Facebook

 

Met een lach en een traan...

In 1997 zette Zelfhulpgroep RA Mol zijn eerste stappen in de grote wereld van Reuma! Een groepje van vier vrijwilligers ging op verkenning in deze onbekende wereld, want van mister google was indertijd nog geen sprake. Zij gingen op zoek naar informatie en zorgden ervoor dat vele RA – lotgenoten hun weg vonden naar de Kempische gemeente Mol.

In 2007 stonden deze Zelfhulpgroep Mol samen met de Zelfhulp Limburg aan de bakermat van RA Liga vzw.
Door deze wijziging veranderde Zelfhulp RA Mol naar RA Antwerpen vzw.

In 2016 – 19 jaar later – werd op de algemene vergadering van RA Antwerpen vzw beslist om niet langer als een zelfstandige vereniging verder te blijven werken.
Verschillende factoren werden geëvalueerd en een unaniem akkoord gesloten.
De afdeling provincie Antwerpen zal dus voortaan onder de vleugels van RA Liga vzw mee verder draaien in de reumawereld.

Om al de vrijwilligers die gedurende deze 19 jaar hun schouders hebben gezet onder deze groep te bedanken werden zij samen met hun partner uitgenodigd voor een mooie afsluiter van deze onvergetelijke periode.
Spijtig dat enkelen er door omstandigheden niet konden aanwezig zijn.

Vrijwilligers RA Liga vzw   Vrijwilligers RA Liga vzw
Vrijwilligers RA Liga vzw   Vrijwilligers RA Liga vzw

   

 


lid worden nieuwsbrief RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzw Like Facebook-pagina RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzw OP ZOEK NAAR JE TALENTEN

Geplaatst op: 
Maandag, 6 maart, 2017 - 16:24