Over eHealth en mHealth

when dreams became our passion

wie we zijn..
Je zal ons leren kennen als de inspirators en gedreven krachten achter M2M. project. Hoe alles begon, een opéénvolging van boeiende ontmoetingen met mensen .
Hoe alles verder zal gaan, waar onze uitdagingen liggen en of onze droom onze passie blijft of slechts rauwe realiteit lijkt, zal de komende maanden en hopelijk jaren duidelijk worden...

Lees HIER meer.

 

4 jaren 2 maanden geleden

KENNISSESSIE - mHealth als sleutel tot kwaliteit en betaalbaarheid van zorg

Mobile health of mHealth is een opkomend en snel evoluerend domein met het potentieel om de zorgpraktijk te transformeren en de kwaliteit en betaalbaarheid ervan te verhogen. We tellen momenteel ongeveer 100.000 toepassingen. In 2017 zal mHealth een wereldwijde marktwaarde van 23 miljard dollar kennen.

4 jaren 2 maanden geleden

Wist u dat eHealth een nieuw gezondheidsplatform is?

eHealth is een gigantisch platform voor digitale centralisatie. Het is bestemd voor verschillende toepassingen, zoals de mogelijkheid om geneesmiddelen voor te schrijven online, de medische evaluaties door te sturen van personen met een handicap, en artsen de medische gegevens van een patiënt te laten uitwisselen.

Lees dit artikel, dat reeds geplaatst werd in 2008 in de rubriek Wist U

4 jaren 2 maanden geleden

Enquête op vraag van onze reumatoloog: online consultaties

Als arts en reumatoloog, ben ik enorm begaan met introductie van digitale processen die de communicatie tussen arts-patiënt en artsen onderling kan faciliteren. Online (video) consultaties zijn in heel wat buurlanden een normale praktijk geworden. In Belgie bestaat deze  manier van consultatie voeren nog niet doch door zelf ervaring op te bouwen heb ik hiervan de voordelen gezien.